Spoga+gafa 2021 uitgesteld tot augustus

Spoga+gafa 2021 uitgesteld tot augustus

”Vanwege de aanhoudende onzekere Covid-19 situatie volgt Koelnmesse de wensen van de tuin en lifestyle sectoren en verschuift daarom spoga+gafa 2021 eenmalig naar 8 tot en met 10 augustus 2021. Parallel daaraan werkt Koelnmesse aan digitale formats die spoga+gafa in de Keulse beurshallen zullen aanvullen.

Hoewel een groot deel van de exposanten en de marktpartners optimistisch was, bleef als de enige beslissing over om de internationale tuinbeurs van eind mei/begin juni naar begin augustus te verschuiven.

De beslissing werd onderbouwd door een internationale enquête onder bezoekers en exposanten die in februari werd gehouden. Hieruit bleek dat de voorgestelde datum van augustus duidelijk de voorkeur genoot. In augustus 2021 is het dan ook weer zo ver, spoga+gafa, ’s werelds grootste tuin- en lifestylebeurs, opent dan van 8 tot en met 10 augustus 2021 haar deuren. Zo biedt de beurs haar internationale partners de unieke kans om opnieuw een persoonlijk en sector overschrijdend inzicht te krijgen in de wereld van de lifestyle in de tuin.

Naast leden van de EFSA (European Floral and lifestyle Suppliers Association), zoals Capi Europe en Esschert Design, hebben Fiskars, G.Wurm, Tel International, Hartman, Müsing, Old Com en andere mondiale top BBQ-bedrijven hun deelname aan spoga+gafa in augustus 2021 al bevestigd. De spoga+gafa partnerverenigingen BHB (Home Improvement, Building and Garden Trade Association), BIAG (Barbecue Industry Association Grill), IVG (Garden Industry Association) en VDG (German Garden Centre Association) zullen ook deelnemen.

Wegens het uitstel zullen de exposanten echter in de gelegenheid worden gesteld om zich binnen de komende twee weken schriftelijk uit hun contract terug te trekken. Eventueel reeds aan Koelnmesse gedane betalingen worden in dit geval volledig gerestitueerd. De uiterste termijn is 24 maart 2021.

Over de auteur

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws uit de branche in uw mailbox.

You have Successfully Subscribed!