Wil jij graag op de hoogte blijven van alle trends op home deco-gebied?

Neem een abonnement en ontvang GRATIS het boek Botanical Buildings!

Home Deco Business Magazine is een stijlvol vakblad óver lifestyle huismode en vóór de home, gift, garden en modeaccessoires branche. De nadruk ligt op accessoires in- en om het huis. In het vakblad is volop aandacht voor de lifestyle woonwinkels. Home Deco Business zorgt voor verdieping in de branches, door u van relevante vakinformatie te voorzien: need to know èn nice to know. We doen verslag van alle relevante beurzen en volgen de trends en actualiteiten op het gebied van Home Deco op de voet.

Ontvang een jaar Home Deco Business Magazine en ontvang het boek BOTANICAL BUILDINGS (39,99 euro) kosteloos. Dit prachtige boek gaat over greenarchitectuur: de trend van dit moment. Auteur Judith Baehner bundelde de mooiste en meest spraakmakende projecten ter wereld in het 256 pagina’s tellende boek ‘Botanical Buildings’. Want groen is overal en here to stay!

Botanical Buildings

Dit boek bundelt de groenste, meest inspirerende projecten van over de hele wereld. Botanical Buildings staat boordevol verrassende beelden, inspiratie en praktische tips, zowel voor de professional als voor de liefhebber.

Abonnementsprijzen zijn inclusief verzendkosten en exclusief btw (binnen Nederland). U abonneert zich voor minimaal 1 jaar, na deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd met eenzelfde periode voor het dan geldende tarief. Opzeggen kan tot 2 maanden voor het einde van de abonnementsperiode.
Afleveradressen buiten Nederland: 
Voor abonnees met afleveradressen in België berekenen wij een toeslag vanwege de hogere verzendkosten. Heeft u een afleveradres buiten Nederland en België? Stuur dan een mail met uw gegevens en het gewenste abonnement naar: abonnementen@businesscontentmedia.nl.

Privacyverklaring: Wanneer u een abonnement afsluit dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring van Business Content Media b.v. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Onze complete privacyverklaring leest u hier.