Home Deco Business Magazine is een stijlvol vakblad óver lifestyle huismode en vóór de home, gift, garden en modeaccessoires branche.

De nadruk ligt op accessoires in- en om het huis. In het vakblad is extra aandacht voor de lifestyle woonwinkels. Home Deco Business zorgt voor verdieping in de branches, door u van relevante vakinformatie te voorzien: need to know èn nice to know.

Home Deco Business verschijnt 6 maal per jaar. De eerste 3 edities rond de voorjaarsbeurzen en de laatste 3 volgen in de periode van de najaarsbeurzen.

Laat je ook inspireren en neem een abonnement op Home Deco Business!

Afleveradressen buiten Nederland: 
Voor abonnees met afleveradressen in België berekenen wij een toeslag vanwege de hogere verzendkosten. Heeft u een afleveradres buiten Nederland en België? Stuur dan een mail met uw gegevens en het gewenste abonnement naar: abonnementen@businesscontentmedia.nl.

Privacyverklaring: Wanneer u een abonnement afsluit dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring van Business Content Media b.v. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Onze complete privacyverklaring leest u hier.

Soort Abonnement

nieuwsbrief

Ander emailadres

Privacyverklaring

3 + 7 =

Abonnementsprijzen zijn inclusief btw en verzendkosten (binnen Nederland). U abonneert zich voor minimaal 1 jaar, na deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd met eenzelfde periode voor het dan geldende tarief. Opzeggen kan tot 2 maanden voor het eindigen van de eerste abonnementsperiode, hierna is het abonnement per 3 maanden opzegbaar.