Op deze pagina kun je je abonneren op het vakblad Home Deco Business Magazine. Home Deco Business Magazine is een stijlvol vakblad óver lifestyle huismode en vóór de home, gift, garden en modeaccessoires branche. De nadruk ligt op accessoires in- en om het huis. In het vakblad is volop aandacht voor de lifestyle woonwinkels. Home Deco Business zorgt voor verdieping in de branches, door u van relevante vakinformatie te voorzien: need to know èn nice to know. We doen verslag van alle relevante beurzen en volgen de trends en actualiteiten op het gebied van Home Deco op de voet.

Home Deco Business verschijnt 6 keer per jaar. De eerste 3 edities rond de voorjaarsbeurzen en de laatste 3 volgen in de periode van de najaarsbeurzen.

Laat je ook inspireren en neem een abonnement op Home Deco Business Magazine!

Soort Abonnement

nieuwsbrief

Ander emailadres

Privacyverklaring

11 + 11 =

Abonnementsprijzen zijn inclusief verzendkosten en exclusief btw (binnen Nederland). U abonneert zich voor minimaal 1 jaar, na deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd met eenzelfde periode voor het dan geldende tarief. Opzeggen kan tot 2 maanden voor het eindigen van de eerste abonnementsperiode, hierna is het abonnement per 3 maanden opzegbaar.

Afleveradressen buiten Nederland: 
Voor abonnees met afleveradressen in België berekenen wij een toeslag vanwege de hogere verzendkosten. Heeft u een afleveradres buiten Nederland en België? Stuur dan een mail met uw gegevens en het gewenste abonnement naar: abonnementen@businesscontentmedia.nl.

Privacyverklaring: Wanneer u een abonnement afsluit dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring van Business Content Media b.v. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Onze complete privacyverklaring leest u hier.