Neem een abonnement en ontvang GRATIS het boek Living in the City!

Home Deco Business Magazine is een stijlvol vakblad óver lifestyle huismode en vóór de home, gift, garden en modeaccessoires branche. De nadruk ligt op accessoires in- en om het huis. In het vakblad is volop aandacht voor de lifestyle woonwinkels. Home Deco Business zorgt voor verdieping in de branches, door u van relevante vakinformatie te voorzien: need to know èn nice to know. We doen verslag van alle relevante beurzen en volgen de trends en actualiteiten op het gebied van Home Deco op de voet. Home Deco Business verschijnt 5 keer per jaar.

Laat je ook inspireren en neem een abonnement op Home Deco Business Magazine en ontvang GRATIS het boek Living in the City!

Living in the City

De stad is niet alleen interessant voor creatievelingen, maar ook voor hen die in mooie woningen wonen. Voor het boek Living in the City werden pure en stijlvolle interieurs geselecteerd. Vaak zijn ze ingericht volgens de laatste trends. Je vindt in het boek lofts, industriële panden en ‘Haussmanniaanse’ appartementen terug. Je kijkt binnen bij talenten die het hedendaagse wonen vorm en kleur geven. Een selectie interieurs is gefotografeerd in een aantal grote steden met korte portretten van de bewoners met hun visie op het wonen van nu.

Soort Abonnement

nieuwsbrief

Ander emailadres

Privacyverklaring

9 + 14 =

Abonnementsprijzen zijn inclusief verzendkosten en exclusief btw (binnen Nederland). U abonneert zich voor minimaal 1 jaar, na deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd met eenzelfde periode voor het dan geldende tarief. Opzeggen kan tot 2 maanden voor het einde van de abonnementsperiode.

Afleveradressen buiten Nederland: 
Voor abonnees met afleveradressen in België berekenen wij een toeslag vanwege de hogere verzendkosten. Heeft u een afleveradres buiten Nederland en België? Stuur dan een mail met uw gegevens en het gewenste abonnement naar: abonnementen@businesscontentmedia.nl.

Privacyverklaring: Wanneer u een abonnement afsluit dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring van Business Content Media b.v. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Onze complete privacyverklaring leest u hier.