Voor advies over styling en trends konden bedrijven altijd al terecht bij Yvonne van Opdorp. Nu heeft de stylist de webshop InteriorTrendtz.com gelanceerd, waar consumenten accessoires kunnen aanschaffen. Ook kan deze doelgroep bij het bedrijf interieur- en kleuradvies inwinnen. 

“Door corona merkten we dat consumenten meer online gingen shoppen,” legt Yvonne van Opdorp uit. De intelligente lockdown zorgde er voor dat ze zich bewuster werden van hun interieur. Ze wilden aanpassingen doen en daar soms ook advies bij. Op deze vraag speel ik met mijn bedrijf Interior Trendtz in.”

Op locatie
Mensen die niet voor online shoppen kiezen, kunnen de accessoires op locatie bekijken. Hiervoor stelt Yvonne haar woning in Rotterdam beschikbaar. Op afspraak kan de consument dan langskomen.

Custom made
Yvonne: “We verkopen PTMD en kleine nichemerken. Maar ook custom made producten. Zo kun je bijvoorbeeld een bank naar je eigen wensen laten ontwerpen. Ook jonge consumenten die voor het eerst een woning gaan inrichten of mensen met een kleine portemonnee kunnen bij ons terecht.”
Meer informatie: interiortrendtz.com
Instagram: interiortrendtz