Home Deco Business is een online platform èn een 5x per jaar verschijnend btob magazine over lifestyle huismode voor de home, gift en gardenbranche. Home Deco Business magazine zorgt voor verdieping van de home- , gift-, garden- en modeaccessoires branche en legt de nadruk op accessoires in- en om het huis. De redactie zet de lifestyle woonwinkel in de spotlights. Toon en beeld van dit magazine zijn vooral gericht op vrouwen, omdat de meeste lezers zakenvrouwen zijn.

Adverteren in print: ‘show it!’
U wilt meer omzet of u wilt uw merk periodiek ‘laden’. Want u wilt meer omzet… Etaleer dan uw producten en/of diensten aan de branche. Wij bieden u hiervoor een multimediaal platform. Het magazine is het ideale medium om zeer gericht bedrijven uit de home gift en gardenbranche te bereiken.

Waarom adverteren in Home Deco Business?

 • Geruime ervaring: onze mensen werken al jarenlang in de interieurbranche en stellen graag samen met u een (multimediaal) mediaplan op dat optimaal bijdraagt aan uw marketing/communicatiedoelstellingen.
 • Het leesbestand is bijzonder sterk en zeer gericht op uw doelgroep. Het bestand is van scratch af aan zorgvuldig samengesteld, in nauwe samenwerking met toonaangevende leveranciers.
 • Het draait naast een sterk bereik om aandacht. Door middel van hoogwaardige content zijn wij in staat aandacht te genereren en waarde toe te voegen aan uw commerciële boodschap.
 • Het glossy magazine is vormgegeven is de klasse, stijl en allure waarmee producten in de branche doorgaans worden ‘geshowd’.
 • De makers, met hun ruime ervaring op het gebied van interieurbladen maken, zijn stuk voor stuk verankerd in de home deco branche.
 • De attentiewaarde van het magazine is zeer hoog.
 • De verschijningsdata houden rekening met de aanloop naar alle belangrijke inkoopmomenten in de markt.
 • Wij bieden u een perfect online platform om uw printuitingen mee te combineren.
 • Wij zijn in staat om in het mediaplan ook andere interieurtitels aan te dragen. Business Content Media is uitgever van Interior Business, Bedding Business, Home Deco Business en Vloeren Business. Tevens verschijnt 2 x per jaar Ambiance, Interior Business Horeca.

Specificaties:
Bereik: o.a. woondecoratiewinkels, tuincentra, bloemisterijen, cadeaushops, lifestyle winkels, winkels met modeaccessoires en interieurprofessionals.
Oplage: 5.000
Frequentie: 5 edities per jaar (op vrijdag)

Aanleveren materiaal: traffic@businesscontentmedia.nl
Deadline: 14 dagen voor verschijning
Formaat in mm: A4; 210 * 297 (aflopend +3mm) – Zetspiegel: 190*277

Online Adverteren
Home Deco Business is zoals gemeld niet alleen een printtitel, het is tevens een online platform waar interieurprofessionals dagelijks op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen in de branche. U kunt uiteraard ook online adverteren op www.homedecobusiness.nl. Hiervoor hebben wij verschillende bannerposities en formaten.
Vormen van online adverteren zijn:

 • Banners is de vorm van rectangles, bannerblocks, advertorials, etc.
 • Advertenties/advertorials in online e-nieuwsbrieven
 • Partner e-mailingen
 • Digitale dossiers

Business Content Media beschikt over ruim 5.000 opt-in zakelijke e-mailadressen.

Contact

Neem voor informatie over de online en offline advertentiemogelijkheden en tarieven contact op met:

 

Richard van der Hak

Telefoon: +31(0)6-15838576

E-mail: richard@businesscontentmedia.nl

Andere interieurwebsites die voor u interessant kunnen zijn: