Het nieuwe sociale netwerk voor lifestylesector van IFEMA is een digitale omgeving voor degenen die gespecialiseerd zijn in de decoratie-, woon-, geschenk-, accessoire-, mode- en sieradenbranche.

In dit uitzonderlijke jaar breidt het Spaanse IFEMA, een professioneel netwerk, een nieuwe stap voor. Op het digitale platform LIVEConnect worden de vakbeurzen Integift, Bisutex, Momad en Madridjoya vanaf 15 april virtueel gehouden. Hierdoor blijven de activiteiten van de sector levendig tot aan de face-to-face beurzen in september 2021.

LIVEConnect is een digitaal platform, dat uitgerust is met een systeem dat gebaseerd is op kunstmatige intelligentie. Dit maakt het mogelijk om contacten van vraag, aanbod en inhoud van belang te verbeteren. Gesegmenteerd op sectoren en productcategorieën, is het een nieuwe werktool waarmee je contact kunt opnemen, videogesprekken kunt voeren en live kunt chatten met nieuwe potentiële klanten. Ook is het de ruimte om al het nieuws voor het komende seizoen te presenteren en te ontdekken. Met dit platform kun je ook conferenties, rondetafelgesprekken en verschillende activiteiten organiseren en bijwonen.

In een eerste fase zal het platform actief zijn met inhoud en activiteiten van 15 april tot 15 mei. Waarschijnlijk blijft het open tot de face-to-face ontmoeting in september 2021. Met LiveConnect heb je 365 dagen toegang tot de wereldwijde gemeenschap en het professionele, wereldwijde netwerk van mode, decoratie, cadeau, accessoires en sieraden in Spanje.

Meer informatie over de diverse beurzen:

Momad, the International Fashion, Footwear and Accessories Exhibition

Intergift, the leading fair in the Gift and Decoration sector in Spain and Portugal. International and exclusively trade only.

Bisutex, the International Fashion Jewellery and Accessories Fair.

Madridjoya, the reference trade fair for the national jewellery, watchmaking and related industries sector.