Voor iedereen die zich graag laat inspireren is er nu de Wet Paint Boutique, dé online galerie met curated- én gelimiteerde artworks. Het aanbod bestaat uit limited art prints, exclusieve originals, art cards en collectables.
”Graag inspireren wij mensen met prachtig te verzamelen artworks die hun huis personaliseren,” zegt hoofdontwerpster Ilse van Stoltz.

Platform
Op het online platform Wet Paint Boutique is er voor iedereen iets te vinden, van exclusieve originele werken tot betaalbare prints. Wet Paint Boutique is opgedeeld in verschillende collecties: The Abstract Collection, The Romantic Collection, The Kids Collection en The Astrology Collection.

Abstract
The Abstract Collection is geïnspireerd op de sculpturale vormen van beeldhouwers als Brancusi en Noguchi maar ook op architectuur. Deze invloeden geven de collectie zijn soms brutale effect aan de muur.

Romantic
The Romantic Collection geeft in tegenstelling tot de abstracte collectie een meer fragiele en bescheiden indruk. De transparantie van de materialen benadrukken deze dromerige sfeer. Natuur en organische vorm en hebben een grote invloed gehad bij het maken van deze collectie. The Kids Collection is voor zowel de babykamer als de kinderkamer een perfecte aanvulling. Kleuren lopen uiteen van oudroze, mosterdgeel en bruin tot zwart. Tot slot de The Astrology Collection, deze bestaat uit ingelijste prints met sterrenbeelden die als sterrenstelsels weergegeven worden.