Binnenkort is er een nieuwe beurs in Euroveiling Brussels voor professionals die in sierteelt en decoratiesector werkzaam zijn. Het tweedaagse evenement op 29 en 30 augustus 2021 heeft de naam EuroDeco meegekregen.

De handel rond sierteelt, decoratieartikelen en bijhorende accessoires is permanent in beweging. Elk seizoen volgen de nieuwe trends elkaar op. De sector vormt een belangrijk aandeel binnen onze economie. Op EuroDeco stellen  toeleveranciers uit de sierteelt- en decoratiesector hun assortiment voor aan onder meer floristen, tuincentra en decoratiewinkels uit de Benelux. De Koninklijke Unie van de Belgische Floristen (KUFB) is beurspartner.

Netwerken
Professionals samenbrengen om huidige en nieuwe potentiële relaties te ontmoeten is het doel van een vakbeurs. Zo ontmoet je nieuwe toeleveranciers, verstevig je de samenwerking met bestaande relaties en ontdek je nieuwe producten, collecties en trends. Exposanten vergroten hun merk- en naamsbekendheid en ze ontmoeten nieuwe klanten. Kortom, tal van kansen tijdens een vakbeurs.