Op 13, 14 en 15 maart 2022 is het weer zover. Dan pakken de (gast)exposanten van Trade Mart groots uit op de Retailbeurs Utrecht. Benieuwd naar de nieuwste trends en op zoek naar nieuwe merken? Bekijk de collecties en spreek de  leveranciers.

Drie etages op Trade Mart Utrecht, in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs, zijn als vanouds gevuld met een groot assortiment aan merken en collecties. Alle exposanten staan klaar met nieuw, innovatief en onderscheidend aanbod.

De segmenten Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Dining en Home, Living & Design zijn vertegenwoordigd op de drie etages. Exposanten vertellen bezoekers over de nieuwste trends en hoe zij deze terug laten komen in hun producten. Op de eerste etage zie je ‘Jewels & Watches’ en op de tweede etage kun je je laten verrassen door fashion & lifestyle producten. Trek gekregen? Bezoek dan derde etage, want bij ‘Kitchen & Dining’ zit je precies goed. Met de nieuwste keukenapparatuur, stijlvol tafelwaar en live cooking worden gegarandeerd alle zintuigen geprikkeld. Op deze etage vind je tevens een aantal gerenommeerde merken in het segment ‘Home, Living & Design’.

De Retailbeurs najaarseditie is dé perfecte plek om elkaar weer live te ontmoeten en te netwerken, hier komen alle professionals uit de branche samen: retailers, inkopers, pers en influencers.

Registreer vooraf, de toegang is gratis.