Woonwinkel Flinders opende anderhalve week geleden een nieuw magazijn van ruim 14.000 vierkante meter in Amsterdam. Met dit nieuwe magazijn verwacht Flinders de snelle groei ook in de toekomst waar te kunnen maken. In de eerste helft van 2020 groeide de omzet van het bedrijf met 23 procent.

Het magazijn is gelegen in het havengebied Amsterdam Westpoort aan de Casablancaweg 8-10. Vanuit dit nieuwe state-of-the-art magazijn bedient Flinders klanten in Nederland en België. Binnenkort wordt hier een dozenmachine voor verpakkingen op maat geïnstalleerd. Zo kunnen de artikelen in een passende doos duurzaam verzonden worden.

“Ons oude magazijn werd te klein. Vanuit het nieuwe magazijn in Amsterdam kunnen we de verwachte groei van Flinders de komende jaren waarmaken”, aldus Oscar Diele, COO van Flinders. Diele: “De omzet van Flinders is de eerste helft van dit jaar gegroeid met 23 procent. De webshop groeide met 35 procent het hardst, maar ook de winkel in Zaandam en de interieurprojecten (B2B) laten een positieve groei zien ondanks de tijdelijke winkelsluiting in april en mei als gevolg van de situatie omtrent corona.”

Foto: winkelopstelling.