De nieuwe behang- en verfcollectie van de Engelse fabrikant Graham & Brown is innovatief wat kleur en patroon betreft. Grote, repeterende patronen zijn kenmerkend voor deze collectie.
Florale en botanische prints blijven hot, de vernieuwing zit hem in de grootte van de dessins en de combinaties en keuzes van de kleuren. Naast bloemenpatronen introduceert Graham & Brown het patroon van getekende kroonluchters. Ter compensatie van deze drukke dessins bevat de collectie ook effen behang en een grafische print. Ook is er een verfcollectie.

Drawing room
Dit patroon is een eigenzinnige vertaling van een traditioneel concept. In plaats van op te kijken naar de antieke verlichting in een statig huis is deze geïntegreerd in het behang. Dit extra grote herhaalpatroon is anders en zal een lichtpunt zijn voor een huis dat een upgrade kan gebruiken. Het Drawing room behang is verkrijgbaar in Charcoal en Grey.

Glasshouse
Glasshouse is geïnspireerd door een botanische tuin die gevuld is met exotische vogels en  gebladerte. Een knipoog naar deze trend die nieuwe en aparte planten omarmt en zo een onbekende paradijs creëert. Dit behang is verkrijgbaar in vijf tinten: Midnight, Green, Mustard, Soft Grey en Flora.

Aspen
Aspen combineert verschillende onderdelen uit de natuur. Diverse tinten komen samen om een groot tonaal blad te creëren, verzegeld van gestructureerd materiaal.

Grasscloth Texture & Geo
Perfect passend bij Aspen biedt de structuur van dit behang een volledige kameroplossing. De ultieme natuurlijke structuur van gras creëert een neutrale sfeer. Een moderne kijk op een natuurlijke klassieker – Grasscloth Geo is eenvoudig maar de extra grote print brengt een voorbeeld van modern interieur.

Zowel Aspen als Glasscloth Texture & Geo zijn verkrijgbaar in de kleuren Pine, Teal en Grey. Om het interieur af te maken levert Graham & Brown bij deze behangcollectie bijpassende nieuwe verfkleuren.