Met de lancering van de TATE-collectie brengt Graham & Brown kunst in huis. TATE Modern in Londen is het nationale museum van Groot-Brittannië voor internationale moderne kunst. Het maakt samen met Tate Britain, Tate Liverpool en Tate St Ives, deel uit van een groep die nu bekenstaat als de TATE Gallery. De collectie bestaat uit 32 muurschilderingen die op maat geprint kunnen worden als fotobehang. Ze tonen een aantal kunstwerken van beroemde kunstenaars, waaronder J.M.W Turner, Claude Monet, Ethel Walker, Jessica Dismorr en Vincent van Gogh.

“We zijn verheugd om met Graham & Brown samen te werken aan een collectie muurschilderingen die mensen de kans geeft om te leven met de kunst waar ze van houden,” zegt Rosey Blackmore, licensing and merchandise Director bij TATE. “Onze missie bij Tate draait om het aanmoedigen van kunst en we geloven dat deze producten dat ook echt zullen doen.”

Alan Kemp, Head of Brand Marketing bij Graham & Brown vult daarbij aan: “Wij hadden het voorrecht om door de TATE-collectie te bladeren en een aantal prachtige kunstwerken te kiezen en hiervan de meest verbluffende muurschilderingen te maken voor onze fotobehang collectie. Aangezien TATE een enorm archief heeft met enkele van de meest iconische kunstwerken ter wereld, moesten we een aantal moeilijke beslissingen nemen, maar we zijn verheugd dat we deze geweldige stukken in huis kunnen halen. Waarom je favoriete schilderij inlijsten als je er een muur vol mee kunt hebben, of ga je voor je eigen plafondschildering? Je favoriete kunstwerk op jouw manier, wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht.”

Met de gebruiksvriendelijke tool op de website kunnen de unieke muurschilderingontwerpen eenvoudig worden gepersonaliseerd op de gewenste maat, waardoor ze perfect op de muur verwerkt kunnen worden met minimaal afval.
De muurschilderingen worden milieuvriendelijk geproduceerd met hernieuwbare energie, er wordt gebruik gemaakt van inkt op waterbasis en al het papier is afkomstig van duurzame bronnen. Prijzen zijn op aanvraag.