Waar de consument op tweede paasdag naar de woonboulevard gaat voor een opfrisser voor in het interieur, moet de detaillist dit jaar bij TICA, Trends & Trade en / of Fashion Extras zijn. De inkoopcentra presenteren de nieuwste zomertrend én maken er tijdens het paasweekend een gezellig inkoopweekend van. Op 19, 20 en 22 april (eerste paasdag gesloten) zijn er workshops, activiteiten en niet te missen kortingen van tientallen groothandels.

Tientallen leveranciers bij TICA en Trends & Trade presenteren de nieuwste zomercollecties in vele stijlen, kleuren en productcategorieën. Binnen verschillende woonstijlen, trends en thema’s zijn bij TICA, Trends & Trade en Fashion Extras de ‘kersen op de taart’ voor elke collectie te vinden. Om de detaillist enige houvast te bieden in deze zee van home-, gift-, garden- en fashionartikelen, presenteren de inkoopcentra elk seizoen de nieuwste trend. Deze zomer staat bol van vrolijke kleuren!

Tijdens het paasweekend bieden ruim 70 groothandels kortingen op hun collecties binnen TICA Fashion Extras en Trends & Trade. Daarnaast organiseert TICA op 18 april een paasontbijtje voor haar klanten en volgt Trends & Trade dat voorbeeld op Goede Vrijdag. Op tweede paasdag zijn er activiteiten zoals een workshop met amaryllisbollen, een workshop gift-wrapping en worden er lekkernijen uitgedeeld.

Genoeg reden om komend weekend voorjaars- en zomercollecties compleet te gaan maken in één van de inkoopcentra, in Aalsmeer of Venlo. De workshops en styling zorgen voor ideeën die de ondernemer in eigen etalage of winkel kan toepassen!

Kijk voor meer informatie op www.tica.nl, www.fashionextras.com en www.trendstrade.com