De Baroque Collection van DutchStyle uit Noordwijkerhout is terug op TrendZ. In het najaar zal DutchStyle, onder leiding van Baroque boegbeeld Willem Zandbergen, ’the Vintage serie’ presenteren. TrendZ wordt gehouden van 25 t/m 27 augustus 2019.

DutchStyle BV is importeur van stijlvolle woon en interieur accessoires uit voornamelijk het Verre Oosten.  Een gedeelte van het assortiment wordt gebracht onder de naam Baroque Collection. Willem Zandbergen: ”Deze collectie laat zich het beste omschrijven als tijdloos met een passie voor traditie en met een  geheel eigen karakter.  De collectie zal dit jaar worden uitgebreid met een Vintage serie, rustieke artikelen in nostalgische  kleuren.”

Beurzen

DutchStyle zal me de hele collectie weer aanwezig zijn op Maison et Objet in Parijs in September. Ook neemt DutchStyle deel aan de beurzen Trendset in Munchen en Trendz in Gorichem. ”Hier zullen we aanwezig zijn met de meer nostalgische  Vintage Serie.”

B2B webshop

In de B2B webshop van Dutch Style kunt u 24/7 shoppen en de collectie online bekijken. Alle artikelen in de webshop zijn op voorraad en direct leverbaar. De webshop wordt wekelijks gevuld met nieuwe artikelen. Voor beschikbaarheid van de collectie en voor inspiratie: www.dutchstyle.eu. 

Klant worden

Om toegang te krijgen tot de webshop moet u een online account aanmaken. Nadat u het formulier op de website heeft ingevuld, zullen zij uw gegevens handmatig valideren. Binnen 48 uur ontvangt u uw inlogcode om online te bestellen.

Showroom

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de ruime en fraai gedecoreerde showroom om de volledige Baroque Collection op uw gemak te bekijken en eventueel gelijk een bestelling te plaatsen. De showroom in Noordwijkerhout is op afspraak te bezoeken.

Showroomadres: Schulpweg 129e Noorwijkerhout.