Geurkaarsen zijn enorm populair bij de consument. Het gebruik neemt ieder jaar weer verder toe.
Niet zo gek natuurlijk, want wat is er nou lekkerder dan thuis te genieten van jouw favoriete geur? Optimale ontspanning! Voor kaarsengroothandel Sfeerpunt dé reden om van de maand april geurkaarsenmaand te maken. De hele maand staat ons uitgebreide geurkaarsenassortiment centraal en zijn er volop leuke acties.

De kaarsenmarkt blijft in beweging. Vooral als het gaat om geurkaarsen. Ieder jaar zien we een duidelijke groei in de verkoop van deze kaarsen. Voor winkeliers is het belangrijk om te profiteren van deze groei en de juiste producten in het schap te hebben.

In het assortiment van kaarsengroothandel Sfeerpunt vindt u maar liefst 6 verschillende collecties met geurkaarsen en geurproducten van het merk Bolsius. Er is ruime keuze in gevulde geurglazen, geurtheelichten, geurdiffusers en waxmelts. Alle producten zijn geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten en staan garant voor een optimale geurbeleving. Door het ruime geurengamma vindt de consument altijd de geur die bij hem of haar past.

Gusta geurkaarsen
Nieuw in het assortiment van Sfeerpunt zijn de geurkaarsen van Gusta. Een modern vormgegeven lijn geurkaarsen. Met als absolute topper de cedarwick geurkaars. Door de cedar houten lont geeft deze kaars tijdens het branden een gezellig knisperend geluid. Consumenten zijn er dol op. Alle Gusta geurkaarsen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit soja-wax die een langzame, schone verbranding geven. Bovendien zijn het stuk voor stuk trendy eyecatchers in huis.

Leuke acties
Tijdens de hele maand april kunnen ondernemers bij Sfeerpunt rekenen op leuke acties en interessante kortingen op alle geurkaarsen. Op de speciale actiepagina www.sfeerpunt.nl/kaarsenmaand vindt u meer informatie en een overzicht van alle collecties en acties.