De eerste zomerse dagen zijn een feit. De tuinmeubelen kunnen naar buiten. Tijd om het ook buiten weer gezellig te maken. Bij Natural Luxury hebben ze het assortiment afgestemd op het voorjaar en de zomer. Lees en bekijk hier meer over de nieuwe collectie natuurlijke woon- en kookaccessoires.

Hierboven de katoenen kussens en bijpassende plaids. Deze zijn ongelijkmatig geweven en hebben daardoor een stoere uitstraling. Het materiaal is lekker zacht en ideaal voor op de tuinbank of -stoel. Leverbaar in 3 trendkleuren.

 

 

 

Op het gebied van kookaccessoires: mediterrane snij- en tapasplanken, saladbowls en tapenadebakjes van olijfhout, die je helemaal in zomerse sferen brengen. Alle items zijn direct uit voorraad leverbaar.

Ook vind je bij Natural Luxury een ruime voorraadcollectie schapenvachten. Dat deze vachten ook ideaal zijn op de tuinbank of onder de veranda zijn, is vaak nog onbekend. Schapenvachten geven namelijk verkoeling, maar als de temperatuur in de avond daalt op het terras of balkon, geeft een schapenvacht juist een behaaglijk gevoel. Zoek de mooiste vachten zelf uit als ze langskomen in je winkel!

Meer weten over de nieuwe collectie ? Klik hier.