Dit najaar introduceert Bolsius de compleet vernieuwde geurkaarsenlijn True Sents en True Moods. Een fris en inspirerend assortiment dat is afgestemd op de behoeftes en wensen van de hedendaagse consument. Binnen True Sents vind je de meest populaire basisgeuren terug en in de True Moods heerlijke geurcombinaties. Alle geuren zijn leverbaar in 9 verschillende artikelen. Het complete assortiment is verkrijgbaar bij kaarsengroothandel Sfeerpunt.

True Sents
De True Sents serie bestaat uit de best lopende producten met vernieuwde geuren en een nieuwe uitstraling. Alle producten zijn geproduceerd op basis van natuurlijke extracten en staan garant voor een optimale geurbeleving. Bij de geurselectie is gekozen voor 6 pure basisgeuren. Het zijn de meest favoriete geuren van de consument. Hiermee ben je als winkelier verzekerd van een hoge omloopsnelheid en worden winkeldochters voorkomen.

Compleet assortiment
Het complete assortiment bestaat uit drie soorten gevulde geurglazen, geurtheelichten, maxigeurlichten, een geurvotive kaarsje, een geurdiffuser en de waxmelts met bijbehorende brander. Nieuw zijn de geribbelde stompkaarsen met geur. Een stijlvolle toevoeging aan het assortiment. Wat je ziet is wat je ruikt. Er is gekozen voor een modern ontwerp in aantrekkelijke kleuren. Door het slimme kijkvenster is het product altijd zichtbaar voor de klant.

True Moods
De producten uit de True Moods verbeteren je ‘mood’. Fijne geurcombinaties die bijna therapeutisch werken. Of je nu even lekker wilt ontspannen of juist een energieboost nodig hebt. Bij het samenstellen van deze collectie hebben de makers gekozen voor uitgebalanceerde geuren die nauw aansluiten bij de gebruiksmomenten van de consument. Naast de geribbelde stompkaars en nieuwe gevulde geurglazen zijn de True Moods geuren ook verkrijgbaar als interieurspray. Ideaal om ruimtes direct te verfrissen met je favoriete geurcombinatie.

Plaats alvast een preorder
Bent u ook direct enthousiast over deze nieuwe producten? Kaarsengroothandel Sfeerpunt biedt u de mogelijkheid om alvast een pre-order te plaatsen. Zo bent u verzekerd van directe levering na de lancering. Tot 1 mei a.s. ontvangt bovendien 15% early bird korting op uw bestelling. Uiteraard bepaalt u zelf wanneer er – na 1 september 2019 – bij u wordt afgeleverd.

Bekijk hier de speciale sneak preview pagina voor meer informatie