Webshop More2Style heeft een bijzonder Zweeds merk naar Nederland gehaald. Het label ERNST is puur en simplistisch, geschikt voor gebruik in het dagelijks leven en gemaakt van duurzame materialen. ERNST is opgericht door de Zweedse interieurarchitect Ernst Kirchsteiger. Tijdens het creëren van de collectie lag de focus op gezelligheid.

De collectie bestaat niet alleen uit producten die het huis gezellig maken, het zijn namelijk sfeermakers. Met de borden kan je de tafel heel sfeervol dekken, ze zijn gemaakt van keramiek met een geglazuurde afwerking. De theepotten zijn door de robuuste uitstraling en praktische ontwerp een eyecatcher. De collectie bestaat uit serviesgoed, vazen, kussens, plaids, kandelaars en andere woonaccessoires. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen en passen in verschillende interieurstijlen.

Mirielle Bastiaanse, eigenaar van More2Style, heeft het merk leren kennen tijdens een bezoek aan een beurs in Stockholm. “De producten, het kleurgebruik en de stijl trokken onze aandacht. We denken dat de Nederlanders verliefd zullen worden op de mooie woonaccessoires.”