De kleurenkaart van Flamant is een weerspiegeling van de sfeer die het merk altijd nastreeft: warm, gezellig en energiek. Dit jaar wordt het palet opgefrist en verrijkt met vijf nieuwe tinten. Deze geven stuk voor stuk blijk van de Flamant-stijl en zijn het resultaat van verschillende inspiratiebronnen en universums. “Ik meng de tinten op basis van felle kleuren die ik beetje bij beetje verzacht om te komen tot subtiele kleurschakeringen die deel uitmaken van onze cultuur”, aldus Martine Groetaers, styliste bij Flamant.

Deze verftinten schetsen het universum van het merk Flamant: klassiek, met discrete luxe en intieme charme. Het gamma, variërend van zachte tinten tot de meest gedurfde contrasten, wordt met uiterste precisie vervaardigd door Tollens en elk jaar aangevuld met nieuwe trendy kleuren.

Cadillac
Deze poederroze tussentint hult elke kamer in een zachte, romantische en jeugdige sfeer. Deze kleur roept tederheid en geluk op, en spoort ons zo aan om het leven door een roze bril te zien.

Vallauris
Deze nieuwe tint leunt aan bij terracotta, het materiaal waarmee al eeuwenlang aardewerk wordt gemaakt, en geeft elk interieur een warm, betoverend cachet.

Arpège
Dit groen met een vleugje blauw is een melodieus akkoord uit de plantenwereld. Deze harmonieuze tint zorgt voor een fluweelzachte, rustige sfeer.

Central Court
Een diep, natuurlijk groen dat doet denken aan de grasvelden van het wereldberoemde toernooi van Wimbledon. Het is van nature verwikkeld en opwekkend.

Altitude
Altitude is zo wit als ongerepte sneeuw en daarmee de helderste tint in het hele Flamant-palet. Stralend licht en toch zacht, luxueus en toch sober – deze tint symboliseert waar het merk voor staat.