Woonwinkel KAKY is per 1 februari verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie in Almere Centrum. De winkel heeft op 1 februari na een korte verbouwing de deuren geopend aan de Schutterstraat 10.

Liefhebbers van woonaccessoires kennen de woonwinkel KAKY al lang. Wat ooit is begonnen als een pop-upstore is inmiddels een gevestigde naam in Almere Centrum. In het assortiment zitten meubels, woonaccessoires, verlichting, raambekleding, vloerkleden en cadeaus van verschillende bekende merken en kleine jonge labels voor elk budget. De collectie wordt gewisseld of aangevuld, waardoor klanten elke keer opnieuw geïnspireerd zijn. Dat is ook de reden dat de winkel sinds de opening in 2014 al een paar keer is verhuisd. “We zitten niet graag stil. Een nieuwe ruimte geeft nieuwe energie en zorgt voor een nieuwe vibe. We blijven dus graag in beweging. Niet alleen in onze collectie en assortiment, maar ook letterlijk, door ook nu weer een nieuw en mooier pand te betrekken. Bovendien mogen we elke keer weer opnieuw de winkel inrichten. Onze klanten begrijpen als geen ander dat we dat heel graag doen”, aldus Eelco Boes, eigenaar van KAKY.

Sinds de opening zes jaar geleden heeft KAKY een trouwe schare klanten om zich heen verzameld uit Almere en daarbuiten. Naast verkoop van mooie spullen voor in huis, geven Eelco en zijn team ook interieuradvies. Dat varieert van bescheiden adviezen over de keuze voor accessoires of meubels, tot het volledig uit handen nemen van de restyling van iemands huis. Voor elk budget kan er advies op maat worden geleverd.

Ook in de nieuwe winkel zijn de vaste merken als Ibride, David Trubridge, Studio Henk, Dutch Bone, Zuiver en Royal Delft weer ruim vertegenwoordigd. “We hebben een goeie mix aan items in het middensegment, aangevuld met duurdere en goedkopere producten. We vinden dat mooi wonen voor iedereen bereikbaar moet kunnen zijn. We hopen dat onze klanten de weg naar nieuwe winkel net zo makkelijk weten te vinden en kijken er naar uit ze van harte welkom te heten!”, aldus Eelco Boes.