De Woonindustrie groeit en groeit. Dat was merkbaar tijdens de Voorjaarsdagen. Ook de jonge afdeling accessoires is groter geworden. Tevens is de tweejarige beurs Spotlight verhuisd van Utrecht naar Nieuwegein. Spotlight is open op 10 en 11 maart.

Wat een optimisme was er tijdens de Voorjaarsbeurs van de Woonindustrie in Nieuwegein. We telden veertien nieuwe standhouders, waarvan zes uit de homedeco branche. Dat het pessimisme leek verdwenen komt natuurlijk in de eerste plaats door de groeiende economie, maar ook door het management van de Woonindustrie dat ervoor zorgde dat het aantal standhouders in drie jaar tijd groeide van 75 naar 165.

Accessoires afdeling groeit
Een jaar geleden verhuisde een groep standhouders van de Trade Mart naar de tweede verdieping van de Woonindustrie. Dit jaar groeide dit aantal. Een van de initiatiefnemers van deze move is it’s about RoMi. Daar vernemen we van Katheline Coudon dat de move goed bevalt. “Het is niet heel druk, maar wel hebben we interessante grote klanten gekregen.”

Andere nieuwe namen op de Woonindustrie zijn Evidence by Leolux, IB Laursen, Dicobed, Equilli, Räder design stories, icado, Hoopzi, Sirius en PPD. En uit de accessoiresbranche: Twogether, Tassen en Industrial home, Gabrielle Paris en IB Laursen.

Wil je nog even terug zien hoe het er uit zag in De Woonindustrie tijdens de VAKbeurs? Bekijk hieronder de beelden.