Eleonora is Industrieel, Scandinavisch en vintage. By-Boo is onderscheidend, eigenwijs en verassend. Beide merken haken in op de interieurtrends van nu én morgen. Onze brede collecties kennen een groot aantal productlijnen en wisselen per seizoen. Van kasten tot accessoires, van fauteuils tot bijzettafels, van klassiek tot modern tot uitdagend, er zit werkelijk voor iedere woning iets bij.

Met ons grote dealernetwerk in Europa hebben beide merken inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd. Samen met ons jonge en dynamische team werken wij hard aan deze fantastische ontwikkelingen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:

Vertegenwoordig(st)er (1FTE)

Wat ga je doen?
Je bent hét aanspreekpunt voor onze klanten door heel Nederland. Naast Eleonora doe je dit ook voor ons andere merk By-Boo. Je bent hierin zelfstandig aan het werk, maar werkt ook nauw samen met de Commercieel Medewerkers Binnendienst.

· Bezoeken van dealer door heel Nederland
· Warme acquisitie
· Deelnemen aan beurzen (nationaal/internationaal)
· Beheert en behoudt de relatie tussen met onze dealers
· Verzorgen van correcte aftersales

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vertegenwoordig(st)er die onze klanten in Nederland gaat bedienen. Samen met een hecht en jong team ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in Nederland. Je bent het visitekaartje voor onze merken Eleonora en By-Boo en bezoekt dealers door heel het land. Je weet klanten te enthousiasmeren en adviseren met onze veelzijdig collecties en bouwt een langdurige relatie op met onze dealers.

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan zoeken wij jou!

· Ervaring in een vergelijkbare functie
· Commercieel ingesteld
· Gevoel voor trend en affiniteit met interieur
· Nauwkeurig
· Klantgericht
· Oplossingsgericht
· Teamplayer
· Stressbestendig

Wat bieden wij jou?
Als je werkt bij Eleonora en By-Boo werk je in een nuchter familiebedrijf dat zich al 25 jaar constant ontwikkelt. Het hoofdkantoor in Barneveld is makkelijk te bereiken, het zit namelijk direct naast de A30. Wij bieden jou een marktconform salaris en een pensioenregeling. Je maakt onderdeel uit van een jong en dynamisch team dat werkt in een prettige sfeer. Wij zijn informeel en een kop koffie staat altijd voor je klaar!

· Familiebedrijf dat al 25 jaar bestaat
· Jong en dynamisch team
· Een bedrijf dat constant in ontwikkeling is
· Goed bereikbaar kantoor, namelijk langs de A30
· Een pensioenregeling
· Marktconform salaris

Enthousiast?
Dan ontvangen wij graag jouw cv, motivatie en foto.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Arbeidsvoorwaarden: Auto van de zaak
Werkschema: ma-vr
Thuiswerken: Nee

Klik hier voor de website van By-Boo.