Inkoopbeurs Trendz Voorjaar vindt op 6, 7 en 8 februari 2022 in Evenementenhal Gorinchem plaats.

Mascha de Bruin, Head of Cluster Retail & Interior: “We zijn er helemaal klaar voor en veel exposanten met ons. Tijdens gesprekken met zowel exposanten als bezoekers is het voor ons duidelijk dat iedereen zin heeft in een beurs/inkoopmoment. Trendz vormt dan ook het eerste inkoopmoment in Nederland voor de home decoration & lifestyle. Bovendien is er op de beurs het Bloem&Bladplein met aandacht voor commerciële arrangementen, eyecatchers voor de klanten en inspirerende ideeën voor bloemisten.”

Naast een beursvloer met exposanten zijn er ook veelzijdige inspiratiesessies bij te wonen, zoals op alle dagen inpakworkshops door Inpakspot. Verder worden op de maandag de woontrends 2022 met een kijkje naar 2023 gepresenteerd door Anna Hutten van INretail en dinsdag is er een leuke workshop over winkelstyling en klantbeleving. Het totale programma staat op de website

De openingstijden van Trendz Voorjaar zijn aangepast ten opzichte van voorheen: zondag 6 februari van 9.00 tot 17.00 uur en maandag 7 februari en dinsdag 8 februari van 8.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden kunnen hier hun gratis ticket registeren.