Afgelopen dagen was de redactie van Home Deco Business Magazine present op de toonaangevende vakbeurs TrendZ. Ondanks het warme weer, zijn veel vakinkopers toch gekomen, kochten mooie spulletjes in voor de winkel en gingen tevreden weer huiswaarts. De goed werkende airco draaide op volle toeren en de organisatie presenteerde met trots de nieuwe ‘Next Level’ verdieping, voorzien van een business lounge, restaurant en hoekjes om even bij te tanken, al liggend in hippe zitzakken. Maar bovenal bepaalt het aanbod, zeker in dit segment van de branche, het succes van een vakbeurs. Zo ook op TrendZ. Daarom maakten we voor jullie de volgende compilatie van het aanbod op de beursvloer. Wij noteerden veel omzetmakers. De meeste beelden publiceerden wij ook op onze socials: onze Facebook pagina en het nieuwe Instagram kanaal Interior Business Live.  @homedecobizz_live. Volg je ons al?

Wij hebben de afgelopen dagen genoten en willen je bedanken voor het bezoek aan onze stand.  Wil je de vooraf door ons gepubliceerde beursspecial nog eens inkijken? Klik dan hier. Voor de beursimpressie: zie hieronder!!

Klik op onderstaande foto om door de impressie te bladeren en na te genieten. Dus: om te onderschriften te kunnen lezen, klik op de foto!