Van 2 tot 6 februari organiseert IFEMA MADRID een groot evenement in Europa voor de sectoren decoratie, geschenken, sieraden en accessoires, horloges, mode en schoeisel met de beurzen Intergift, Bisutex, Madridjoya en MOMAD.

De organisatie van deze evenementen voor consumptiegoederen in Spanje en Portugal handhaaft de data en bereidt zich voor om het grote ontmoetingspunt te zijn voor alle professionals. Deze zijn verbonden met de sectoren geschenken en decoratie, sieraden en accessoires, horlogemakerij en goudsmeden, evenals de mode, schoenen- en accessoiresindustrieën. Bezoekers kunnen genieten van een professionele opzet. De beurzen zijn een benchmark wat trends betreft en ze worden georganiseerd door IFEMA MADRID in de eerste week van februari.

Positieve lijn
Intergift, Bisutex, Madridjoya en MOMAD versterken de positieve lijn die deze beurzen al begonnen waren met de terugkeer naar face-to-face aanwezigheid tijdens de laatste editie in september. Zo begint het evenement voor de Lifestyle-sector met Intergift, van woensdag 2 tot en met zondag 6 februari (Hal 1 – Textiel sector eindigt op zaterdag 5 februari), gevolgd door Bisutex en Madridjoya van donderdag 3 tot zondag 6 en MOMAD, die plaatsvindt van vrijdag 4 tot en met zondag 6 februari.

Protocollen
Om de veiligheid te vergroten bij alle deelnemers die naar het beursterrein komen, lanceert IFEMA MADRID een gezondheidsprotocol om de gezondheidscontroles te versterken en alle veiligheidsmaatregelen te nemen. Alle deelnemers uit landen die zijn aangesloten bij het Europese digitale COVID-certificaat moeten deze indienen. Voor deelnemers uit derde landen wordt gevraagd om aan de grens de QR Spain Health aan te vragen die toegang tot Spanje mogelijk maakt. Heb je die niet dat zal een negatieve test worden gevraagd die in de 24 uur voor aankomst op de beurs wordt uitgevoerd.

PCR- en antigeentests
Aan de andere kant stelt IFEMA MADRID de uitvoering van PCR- en antigeentests op het beursterrein zelf beschikbaar aan de aanwezigen, in het geval dat ze nodig zijn om toegang te krijgen tot de beurs of voor transfers terug het thuisland. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Voor vragen en of kosteloze assistentie kun je Muriel Halling benaderen van het Benelux kantoor van IFEMA Madrid, muriel@intraservice.nl