Komende zondag tot en met dinsdag vindt de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht plaats in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs in Utrecht.  Sanne van Heteren, brandowner van de Retailbeurs Utrecht, is met de laatste voorbereidingen bezig.

Verspreid over drie verdiepingen presenteren honderden leveranciers een ruim aanbod van 2000 merken op de Retailbeurs. Sanne van Heteren: “Wij onderscheiden ons in de volledigheid op het gebied van koken en tafelen. Nu we zien dat er veel overloop is tussen de kookwinkels en de home & deco winkels zijn er ook exposanten als Abodee en Kitchen Trend aanwezig. Deze twee segmenten passen feilloos bij elkaar.” De brandowner vult daarbij aan: De meeste bezoekers komen elke beurs terug, omdat ze graag alles in één keer op één locatie willen zien. Zo kunnen ze comfortabel en efficiënt zakendoen.”

Bezoekers
In het Beatrixgebouw zijn veel voorbereidingen getroffen om het beursbezoek zo veilig mogelijk te maken. Van Heteren: “De beurs wordt ruim opgezet, alle activiteiten worden georganiseerd volgens het 1,5-meterprotocol en aan de hand van looproutes en tijdsloten zorgen we er voor dat het nooit te druk wordt op de beursvloer. Zo kunnen bezoekers op een veilige manier inkopen doen en zich laten inspireren door de laatste retailontwikkelingen.” Ze merkt tenslotte nog op: Vanwege de tijdsloten is het nodig dat je je vooraf registreert. Ook zullen er de nodige maatregelen op de vloer aanwezig zijn.”

Facts
Wanneer: Zondag 13 t/m dinsdag 15 september 2020
Waar: Trade Mart Utrecht – Beatrixgebouw Jaarbeurs
Meer informatie en registreren: trademart.nl