Point-Virgule lanceert een bio-afbreekbaar servies dat jarenlang meegaat. Deze milieuvriendelijke Plant Fiber Collectie bestaat uit elegant vormgegeven mokken, kommen, borden en sla- en besteksets. Hierbij  is gekozen voor de drie kleuren lichtgrijs, mistblauw en oudroze.

Het servies is 100 procent recyclebaar en gemaakt van plantaardige vezels en herbruikbare grondstoffen. De onderdelen zijn los verkrijgbaar in verschillende zachte pastelkleuren. Deze kleuren ontstaan door de toevoeging van voedselveilig pigment en hebben daarom een aardse uitstraling.

Oersterk
De keukentools zijn gemaakt van ruwe bamboe en PLA, een biologisch en recyclebaar materiaal op basis van zetmeel van maïs en cassave. De nieuwe collectie is daardoor milieuvriendelijk en veilig. Dit servies is een prima keuze in de strijd tegen wegwerpbestek. Nog een paar voordelen: de Plant Fiber Collectie kan prima in de diepvries en in de magnetron (tot 100°C, enkel opwarmen, niet bereiden). Je kunt het met de hand afwassen of in de vaatwasser tot een temperatuur van maximaal 100°C. Ga voor meer informatie naar www.livwise.nl.