De Franse regering communiceert positief nieuws over de heropening van de evenementenbranche in Frankrijk. Sinds 19 mei is er een aantal cultuurplekken weer opengesteld in het land. En sinds anderhalve week mogen beurzen met een capaciteit van maximaal 5000 personen ook weer! De Franse regering is van start gegaan met een progressief heropeningsschema, dat tot 30 juni is gepland, voor cultuur, sport, vrije tijd, (vak)evenementen, cafés en restaurants. Vanaf 30 juni 2021 mogen o.a. beursorganisaties weer 100 procent van de ruimtecapaciteit gebruiken. Bij evenementen vanaf 1000 personen wordt een gezondheidspas verplicht gesteld. Voor alle gelegenheden gelden gemeenschappelijke hygiënevoorschriften die nageleefd dienen te worden. Volop mogelijkheden voor Maison&Objet dus. Deze beurs vindt plaats van 9-13 september 2021.
Promosalons Nederland: ”Door de intensivering van de vaccinaties is het eindelijk mogelijk om vooruit te kijken en dus het licht aan het eind van de tunnel te zien!”

Maison&Objet is back
”Ben je er klaar voor? Maison&Objet is back! Maar liefst vijf dagen inspiratie en verrassende ontmoetingen. Bestel daarom snel jouw ticket en sluit je aan bij de internationale community van interieur- en designliefhebbers tijdens de september-editie 2021.”
Bestel hier tot 29 juni tickets met korting.