Van 28/29 januari tot en met 1 februari 2022 zullen de langverwachte fysieke beurzen Christmasworld, Paperworld en Creativeworld weer plaatshebben in de Messe Frankfurt. Hier vinden retailers alles op het gebied van feestelijke en seizoensdecoratie.

Economie leven inblazen
“Anticiperen op echte ontmoetingen en directe feedback op de nieuwe collecties: beurzen zijn altijd een instrument geweest om de economie nieuw leven in te blazen na een crisis. Christmasworld, Paperworld en Creativeworld leveren een extra bijdrage aan het herstel na de coronapandemie,” zegt Julia Uherek, Vice President Consumer Goods Fairs bij Messe Frankfurt.

Beleef de trends
In 2022 zal het beurstrio extra nadruk leggen op het brengen van toekomstgerichte ideeën. De trends op Christmasworld en Paperworld, die door het stijlbureau bora.herke.palmisano bepaald zijn, spelen een centrale rol. Ze bieden een overzicht en helpen de bezoekers om een waardevol en trendgericht assortiment samen te stellen. Bovendien laten de trends retailers zien hoe ze hun klanten terug naar de winkelstraten kunnen lokken met een aantrekkelijk presentatie en trendy winkelinrichting.

Christmasworld: 28 januari t/m 1 februari 2022
Paperworld en Creativeworld: 29 januari t/m 1 februari 2022