Van 7  tot en 11 september 2023 staat Maison&Objet Paris weer op de agenda. Home Deco Business Magazine lezers worden verwend met gratis entrée.

Save the date: Maison&Objet komt eraan! Gratis toegang speciaal voor professionals op het gebied van interieur & design. Organiseer alvast je reis en hotel, wij zorgen voor de tickets!

Gratis toegang? Bestel nu je entrée.
Exclusieve aanbieding: gratis entrée (ter waarde van 80 EUR) voor Home Deco Business Magazine lezers. Gebruik de code MOHDBS23 bij het bestellen van je tickets.

Nieuw: well-being & beauty aanbod
Maison&Objet presenteert in september een gloednieuwe beursruimte die zich volledig richt op household well-being, een belangrijke maatschappelijke trend. Exposanten uit verschillende sectoren bundelen hun krachten met als gemeenschappelijk doel: het verbeteren van ons dagelijks welzijn. De Well-being & Beauty beursruimte biedt een unieke samensmelting van body, mind & soul.

Ontdek Future On Stage: nieuwe bedrijven in de spotlights!
Maison&Objet introduceert Future On Stage, een innovatieve lancering om jonge en opvallende ondernemingen op het gebied van decor, design en lifestyle te ondersteunen. Drie prijswinnaars, gekozen door experts, zullen tijdens de volgende Maison&Objet-beurs in de schijnwerpers staan.

Paris Design Week 7 – 16 September
Duik in de bruisende sfeer van Paris Design Week, een 10-daags randevenement met nieuwe conceptstores, etalages, vernissages, winkels die de moeite waard zijn, ontmoetingen met ontwerpers en feestelijke evenementen.

Je reis & verblijf in Parijs
Reis snel en gemakkelijk naar Parijs met Air France/KLM of de Thalys. Koop het juiste kaartje voor de metrohalte Paris – Parc des Expositions om boetes te vermijden, vanwege de aanwezige controleurs bij de uitgangspoortjes van de beurslocatie.

Parijs: trendshopstad nº 1!
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kun je een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten? Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op www.maison-objet.com
Vragen?

Bel of mail de Nederlandse partner van de Maison&Objet: T. 020 4620020,

E. netherlands@promosalons.nl