Nu iedereen meer tijd thuis doorbrengt, vallen dingen aan het interieur misschien wat meer op. Soms hebben klanten echter weinig financiële middelen voor grote veranderingen. Daarom kunnen ze ook kleine dingen aanpassen. Soso Nozuka, werktuigbouwkundig ingenieur, geeft tips over hoe ze haar eigen woning in Keulen een opfrisbeurt gaf zonder drastische aanpassingen. Misschien heb je er iets aan bij het advies aan jouw klanten?              

Volgens Soso is het goed te kiezen voor ongebruikelijke kleurcombinaties. “Ik ben voor diep terracotta en verzadigd pauwblauw gegaan. Hierbij kan het nooit misgaan. Als je kleur in het interieur wilt, kies dan niet voor verf. Het is veel gemakkelijker om kleur aan je interieur toe te voegen met behulp van textiel zoals kussens, beddengoed en gordijnen. Er zijn eindeloos veel stoffen en je kunt ze wisselen als je toe bent aan een nieuwe kleurencombinatie. Haal vazen in huis en vul ze met prachtige bloemen. Je kunt ook kiezen voor gedroogde bloemen of sierlijke  veren – die zijn trendy, gaan eeuwig mee en fleuren de meest donkere hoeken op.”

Goud
Een beetje goud of messing doet ook wonderen. De elegante glans van dit materiaal tilt de look van de vintage items en het hout in je interieur moeiteloos naar een hoger niveau.  Nog één laatste tip: investeer in een stijlvol servies. Dit klinkt eenvoudig, maar de items die je dagelijks gebruikt, moeten er gewoon goed uitzien. Bovendien straalt de tafelsetting dan klasse uit.”

   

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s van @sosonozuka in samenwerking met MADE.COM