Veel exposanten zullen Nicky van den Berg vast wel kennen, ze is een van de accountmanagers van Trendz. Op 27, 28 en 29 augustus vindt deze beurs plaats in de Evenementenhal in Gorinchem.  We spreken Nicky over deze beurs en over haarzelf. 

WIE BEN JE EN WAT DOE JE?
“Mijn naam is Nicky van den Berg en ik ben Head of Sales van het team Retail & Interior. Samen met mijn collega’s organiseer ik vakevent Trendz.”

WAT IS JOUW CONNECTIE MET TRENDZ?
“Ik heb de opleiding Interieurontwerp gedaan en vind bezig zijn met interieur nog steeds erg leuk. Ik heb pas mijn badkamer een upgrade gegeven, heerlijk om te doen! Daarnaast vind ik het leuk om in contact te zijn met mensen, het sociale en organisatorische stuk spreekt mij heel erg aan.”

WAAR BEN JIJ TE VINDEN ALS JE NIET BEZIG BENT MET TRENDZ?
“In de dansschool voor streetdance! In mijn vrije tijd dans ik graag, zowel voor een voorstelling met de dansschool als op een festival. Ik ben gek op muziek en dat heb ik van huis uit meegekregen, de radio stond altijd aan bij ons thuis. Daarnaast ben ik met lekker weer nog wel eens te vinden op de tennisbaan en met minder lekker weer in de sportschool. Ook sta ik graag op de ski’s, we gaan elk jaar met familie naar de sneeuw, heerlijk! Tot slot ben ik sinds een tijdje bezig met nailart, lekker creatief.”

WAAROM MOET MEN IN AUGUSTUS TRENDZ BEZOEKEN?
“De komende editie hebben we weer mooie samenwerkingen voor het Bloemen & Planten Podium, maar ook is er een Designersarea op de beurs en worden de trends gepresenteerd door TopInterieurOntwerpers. Daarnaast hebben we weer een heel mooi aanbod aan deelnemers die staan te popelen om hun nieuwe collectie te laten zien!”

 

Meer weten over Trendz? Klik hier.