Hendriks Deco is ontstaan als onderdeel van Hendriks Bloemen, de grootste bloemist van Nederland. Inmiddels is het bedrijf vanwege de snelle groei verzelfstandigd in 2009. Hendriks Bloemen is sinds haar beginjaren al erg actief in woondecoraties. Het streven om de gunstigste prijs te realiseren, leidde Hendriks in 1996 naar fabrikanten in Zuidoost Azië. De rechtstreekse import sloeg enorm aan.

Jaarlijks voegt Hendriks Deco meer dan 2.000 nieuwe artikelen toe aan haar assortiment. Met het doel haar klanten te voorzien van een volledig nieuw assortiment tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Hendriks Deco levert haar producten aan bloemisten en tuincentra door heel West Europa en zelfs ver daar buiten. Regelmatig neemt Hendriks Deco deel aan inkoopvakbeurzen – zoals TrendZ Gorinchem- in het binnen- en het buitenland om onze nieuwe collectie te tonen. Daarnaast kunnen klanten ook terecht op de webshop.

Sinds het najaar van 2012 opereert Hendriks Deco vanuit een ruim en modern nieuwbouwpand met circa 5.000 palletplaatsen aan de Industrieweg 8 te Geleen. Hendriks Deco BV biedt samen met Hendriks Bloemen BV werk aan ruim 150 enthousiaste medewerkers.

Hendriks Deco | TrendZ G102