Sander en Jolanda Visser van Sajovi BV doen de merken Greenleaf, Ashleigh & Burwood, Vellutier en Village Candle over aan Decostar BV uit Apeldoorn. Deze groothandel in woonaccessoires en seizoensartikelen wordt per 1 januari 2021 de nieuwe eigenaar van deze merken. Visser doet geen afstand van zijn gehele portfolio: de merken Bomb Cosmetics en Woodbridge blijven onderdeel van Sajovi dat in Lelystad gevestigd is.

Sander Visser: “Vanaf januari ga ik me met Sajovi focussen op de merken Bomb Cosmetics en Woodbridge. Decostar wordt in deze nieuwe situatie geen concurrent van ons, omdat we met Bomb Cosmetics vooral bruisballen, zepen en verzorgingsproducten op de markt brengen.”

Voor de branche is het een verrassing, maar Visser is er zelf nuchter onder. “Ik ken Hans en Klaas Mulderij van Decostar al bijna twintig jaar. We zagen elkaar steeds op beurzen en ze zijn ook bekend met mijn merken. Ze vroegen me of ze een aantal merken van me over konden nemen. We gingen in gesprek en zo kwam de deal tot stand.

In februari word ik 59 jaar en over zes jaar moet ik nog maar afwachten of ik de merken ergens anders onder kan brengen. Nu krijgen wij de kans om het wat rustiger aan te gaan doen en wat meer te genieten van het leven.”