Op 4, 5 en 6 september vindt de Retailbeurs Utrecht plaats. Dé plek voor winkeliers en vertegenwoordigers van topmerken om elkaar te ontmoeten. Op de Retailbeurs vind je merken in de segmenten Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & DIning en Home, Living & Design.

De beurs kent een aantal nieuwe (gast)exposanten. Dit zijn onder andere de bedrijven:
C-FORMS. Deze handelsagentuur legt zich toe op de verkoop van verfijnde accessoires voor het interieur, keuken, badkamer, tuin en de mens zelf. De rode draad in de portfolio is de passie voor glaskunst en Scandinavisch design.

Typisch Thuis voert landelijk het agentschap voor Leonardo, Montana, Stelton, Rig-Tig en Kook. Het bedrijf brengt smaakvol design in wonen, koken, tafelen en huis&tuin.

Vogels Import Export BV is sinds 1982 importeur op het gebied  van huishoudelijke artikelen. Het biedt een diversiteit aan keukengerei en is tevens leverancier van de meest uiteenlopende food gerelateerde promotiematerialen. Het bedrijf levert uit voorraad of d.m.v. het mee-kopen met containers en/of buitenlandse zendingen, waardoor een behoorlijk prijsvoordeel behaald kan worden.

Pollé vertegenwoordigt het bestekmerk Pure Signs.