De nieuwe editie van interieurbeurs Maison&Objet in Parijs komt er weer aan. Ben je er ook (weer) bij om te netwerken en de nieuwste trends te bekijken? Noteer 8 – 12 september dan alvast in je agenda!

Maison&Objet heeft altijd aandacht voor een nieuwe generatie talent, steeds uit een ander land. Na Japan in maart, staan in september zeven jonge Nederlandse designers in de schijnwerpers. Je kunt deze designers ontmoeten en hun werk bewonderen op het speciale M&O Rising Talents Awards Platform op de beurs.

Gault&Millau
Nieuw dit jaar op Maison&Objet is ‘Waww la table’. Hier komt de wereld van serviesgoed tot leven met prachtig gedekte tafels. Ook nieuw is de Cook&Share-sector. In deze zone leren bezoekers de keuken kennen van gastronomische supersterren in wording, die door Gault&Millau zijn voorgeselecteerd.

Gratis entreekaart
Door speciale afspraken met de beursorganisatie krijg je als lezer van Home Deco Business Magazine gratis toegang tot de beurs. Normaal kost een entreeticket 80 euro. Gebruik de volgende code bij het bestellen van jouw gratis tickets: HDBS22.

Paris Design Week
Als je toch in Parijs bent, kun je ook genieten van de Paris Design Week in de Franse hoofdstad. Dit is een 10-daagse happening die plaatsvindt van 8 – 17 september 2022. Je ziet nieuwe conceptstores, bijzondere etalages, vernissages, winkels die een bezoek waard zijn, meet ‘n’ greets met ontwerpers en feestelijke evenementen…Een complete ervaring van Maison&Objet in Parijs!

Meer weten?
Voor vragen kun je terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de Maison&Objet) T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl.
Of kijk op maison-objet.com/en.