Van zondag 14 januari t/m dinsdag 16 januari vindt TrendZ plaats in de Evenementenhal in Gorinchem.

De beurs van de Benelux voor de professionele retail op het gebied van lifestyle, stationery, office en convenience producten opent haar deur op zondagmorgen om 10 uur en sluit deze om 18 uur. Maandag is de beurs open (fijn na de file) om 12 uur en is open tot ’s avonds 10 uur. Op dinsdag nog napraten van 10 – 17 uur.

 

Hét platform
Na een zeer geslaagde editie in 2017 kijkt de beursorganisatie positief vooruit naar de dertiende editie van TrendZ Voorjaar Gorinchem. De organisatie vindt dat TrendZ: “Hét platform is voor de inkopers en retailers van de Benelux waar ze het meest complete aanbod kunnen vinden, waar men uitstekend het eigen assortiment kan uitbreiden, en waar men volop inspiratie kan opdoen.”

Speciale route
Wilt u uw assortiment uitbreiden met de nieuwste trends en volop nieuwe inspiratie opdoen?  Voor de bezoeker is een speciale route uitgezet om de nieuwste innovaties te ontdekken. En men heeft de mogelijkheid het beste product te belonen met een Innovation award. Bezoekers kunnen weer stemmen op de beste innovaties. Houdt de website van Trendz en social media hiervoor in de gaten.

25,3% meer bezoek
Tijdens de afgelopen najaarseditie eind augustus hebben 10.107 bezoekers de beurs bezocht. Dat was een stijging van 25,3 procent ten opzichte van vorig najaar. Doordat er ook 88 standhouders meer aanwezig waren is TrendZ uitgegroeid tot de best bezochte en in oppervlakte grootste non-food retail vakbeurs van de Benelux. De samenvoeging van beide beurstitels heeft daarmee geleid tot een succesvolle mix van vraag en aanbod. Met name de zondag was een druk bezochte beursdag. Tijdens de voorjaarseditie 2017 bezochten 11.315 geïnteresseerden de Evenementenhal Gorinchem. Dat was een stijging van 15 procent ten opzichte van 2016.

Extra ruimte
Omdat de beurshal tijdens de afgelopen editie van TrendZ volledig benut was (ca. 20.000m²), worden voor de komende edities extra ruimtes ingezet om het aanbod voor de bezoeker nog aantrekkelijker te maken. Voor de voorjaarseditie die dus nu aanstaande is, is de hal inmiddels voor 80% volgeboekt, voor de najaarseditie (26-28 augustus 2018) is al 50% in optie genomen.