Maison&Objet Paris staat van 20 -24 januari weer op de agenda! Als interieur- of design professional kun je nu al gratis je toegangsbadge bestellen. Ben je er ook (weer) bij om te netwerken en de nieuwste trends te spotten? Noteer 20 – 24 januari dan alvast in je agenda!

Gratis entree
Door speciale afspraken met de beursorganisatie biedt Home Deco Business haar lezers ook dit jaar weer gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-). Gebruik de volgende gratis invitatiecode bij het bestellen van jouw tickets: HDBJ22.

Veilig beursbezoek
De gezondheid en veiligheid van alle deelnemers zijn de hoogste prioriteit. Daarom neemt M&O maatregelen om de gezondheidsveiligheid tijdens haar evenementen te versterken en de verspreiding van COVID-19 te beperken. Lees hier meer info over de  gezondheids- en veiligheidsmaatregelen op de beurs.

In The City
Maison&Objet is de one-stop-shop om in contact te komen met de makers, bedenkers en beslissers van onze moderne woonstijlen. Maison&Objet + jij = een bruisende mix van unieke stijlen, dus sluit vandaag nog aan bij de community! Nieuw dit jaar: Maison & Objet in the City, een stadswandeling die de grootste decorateurs, in combinatie met prestigieuze merken – en unieke knowhow – samenbrengt ter gelegenheid van de Maison&Objet vakbeurs.

Teamlab keert terug
Verrassende nieuwe ervaringen. Het internationale kunstcollectief TeamLab, dat kunst en technologie combineert, keert terug naar Maison&Objet Paris voor de presentatie van ‘Resonating Microcosms of Life – Solidified Light Color’, een nieuwe, 100% interactieve animatie waarin de natuur en de digitale wereld elkaar ontmoeten.

MOM
Maison&Objet heeft een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem hier een kijkje.

Eeis & verblijf in Parijs
Met Air France/KLM of met de Thalys reis je snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk je verblijf. Belangrijke tip: koop om een boete te voorkomen het goede kaartje: Paris – Parc des Expositions (ongeveer 4 euro per traject). Er staan namelijk controleurs bij de uitgangspoortjes bij de metrohalte van de beurslocatie.

Parijs: trendshopstad nº 1!
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kun je een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten?
Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op http://www.maison-objet.com/en of bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de M&O) T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl