Trendz is dé vakbeurs waar jij jouw nieuwe assortiment kan inkopen. Heb jij een winkel in de home decoration & lifestyle? Dan is een bezoek aan Trendz in de Evenementenhal Gorinchem op 22, 23 & 24 augustus essentieel. Met uiteenlopende items bij ruim 160 exposanten is er een divers assortiment samen te stellen.

Shop till you drop
Normaal draait je dag om verkopen in jouw winkel. Tijdens Trendz is het het moment om zelf eens lekker te shoppen. Tijdens deze beurs ontdek jij het najaarsassortiment bij onze exposanten: van home textiles tot gifts & gadgets, outdoor & flowers én stationery & office en meer. Er worden hier direct orders geschreven en voor je het weet wordt het assortiment geleverd, zodat jij het in jouw winkel kan verkopen!

Get inspired!
Misschien heb jij nu nog zomervakantie maar het volledige najaarsassortiment wordt binnenkort uitgestald in Gorinchem. De kerstbomen worden opgetuigd en de geurkaarsen worden aangestoken. Naast het grootschalige assortiment kun jij ook plaatsnemen in het Trendz Café of een demo bijwonen in het Bloem & Bladplein. Sessies over productfotografie, opvallen door jezelf te zijn, groeien op Pinterest én unieke bloemstukken samenstellen, zijn hier te volgen!

Net-werken
Heerlijk toch, al die leveranciers onder één dak. Jij kan in één, twee of drie dagen alle exposanten bezoeken. Ondertussen is er ruimte voor een lekker kopje koffie en/of een lunch.
Kortom, wat is hot en welke items mogen zeker niet ontbreken in jouw winkel? Ontdek het tijdens Trendz najaar op 22, 23 & 24 augustus. Registreer je nu gratis via deze link.