Op 6 tot en met 8 juli was in München de zomereditie van TrendSet en volgens de organisatie kwamen er 20.000 bezoekers uit de DACH-landen plus de buurlanden (zoals Nederland en België) op af.

De grootste zomerbeurs voor inrichten, design en lifestyle in de zomermaanden, zo noemt de beurs zichzelf en dat is vrij gratuit want andere beurzen zijn er nauwelijks in juli en augustus, maar goed. Het is de aftrap van het nieuwe inkoopseizoen voor de tweede helft van het jaar en er deden ongeveer 2.000 exposanten mee. De bezoekers waren winkeliers, inkopers en online retailers.

Iedere beurs vindt zichzelf onmisbaar en dat geldt ook voor TrendSet: “Opnieuw en speciaal nu bevestigde TrendSet haar status als de belangrijkste internationale vakbeurs voor Interiors & Lifestyle tijdens de zomer. Een live evenement blijft belangrijk voor verkoop  in de sector Live & Give. De datum was ideaal: het weekend plus maandag dus iedereen kon langskomen. Niet alleen voor inkopen maar ook voor netwerken, niet alleen winkeliers maar ook groothandels en beslissers uit de horeca.”

Meer over deze editie lezen?: https://5czcd.r.ag.d.sendibm3.com/mk/cl/f/sh/7nVU1aA2nfuMSBA2m9x31hiiSaXkzjv/V9G9saiREqXZ