Wanneer u geen genoeg kunt krijgen van het bezoeken van beurzen dan is deze beurs wellicht ook iets voor u: van 1 tot en met 4 september is de Autumn Fair in het NEC in Birmingham.

The New Business Pavilion op de Autumn Fair, de beurs die zichzelf de grootste vakbeurs in het Verenigd Koninkrijk noemt voor Home, Gift & Fashion, staat vol met de volgende generatie van makers die hopen de volgende bestsellers in huis te hebben. Speciaal bedoeld dus voor start-ups en daar kan je lacherig over doen maar zij zijn wel de generatie die straks al die uitgebluste oude mensen waarvan de branche vergeven is moeten doen vergeten. Deze beurs is er in het najaar en het voorjaar en de organisatie is nog op zoek naar nieuwe deelnemers die hun producten willen tonen aan bezoekers uit de hele wereld en in ieder geval uit het Verenigd Koninkrijk.

Het starten van eigen bedrijfjes is populair aan de overzijde van de Noordzee: in de afgelopen 10 jaar is 15 procent van de Britten een eigen bedrijf gestaart en daarvan is 44 procent begonnen vanaf 2020. Retail vormde 19 procent van deze bedrijven. Soraya Gadelrab, Event Director, Spring & Autumn Fair, zegt:  “Ondanks de uitdagingen blijven er nieuwe bedrijfjes ontstaan in home, gift en fashion met enorm veel enthousiasme. Wij willen hen ondersteunen als beursorganisatie.”

“De reacties op het lanceren van het New Business Pavilion is zeer inspirerend geweest. Zij die er staan gaan bezocht worden door inkopers van partijen als Marks & Spencer, John Lewis, Tesco, Dunelm en duizenden onafhankelijke retailers. We hebben nog een paar plekken over in het paviljoen dus men kan zich nog aanmelden.” En wat is er dan te zien? Bijvoorbeeld handgemaakte kussens, kaarsen, lampenkappen en sierraden. Dus heeft u hier iets mee, slentert u graag door beurshallen en kunt u tegen een enorme hoeveelheid spulletjes en geurtjes: op naar Birmingham begin september!

www.autumnfair.com