Voor haar 75-jarig jubileum onthult Graham & Brown samen met ontwerper Sacha Walckhoff Paper Games. Dit is een kleurrijke behangcollectie. Het ontwerp is geïnspireerd op een techniek die in de 18e eeuw erg in de mode was. Toen werd de kunst van het papier snijden gebruikt om portretten en landschappen te creëren in een Chinese silhouetstijl. Sacha Walckhoff en Graham & Brown hebben deze techniek getransponeerd om zeer grafische ontwerpen van bloemen en bomen te maken, die zowel vrolijk als eigentijds zijn.

Kleurrijke dessin
Er zijn vier dessins: Partyland, Magical Forest, Hide and Seek en Secret Mountain. Bijzondere kleuren geven de dessins extra kracht. Denk hierbij aan saffraangeel, heldere blauwtinten en poederachtig roze. Voor de grafische patronen is gekozen voor een combinatie van zwart en wit.

Over Sacha Walckhoff
Met een mix van Franse, Zwitserse, Slavische en Afrikaanse roots, zijn de invloeden van ontwerper Sacha Walckhoff net zo divers als zijn afkomst. Sinds 2010 is hij creatief directeur voor Christian Lacroix Maison. Recentelijk richtte hij een aantal nieuwe ondernemingen op buiten Lacroix, hiervoor ontwikkelt hij projecten voor verschillende internationale fabrikanten. Graham & Brown is er dus één van.