Aanstaande zondag, 2 augustus, is het zo ver. Dan vindt de eerste editie van de Orderchamp Digital Fair 2020: Home Essentials plaats. Naast vijftien merken die hun nieuwe collecties presenteren, zullen retailexpert Carin Frijters (CF retail) en interieur stylist Souraya Hassan (Binti Home) hun kennis delen. Daarnaast geven partners Lightspeed en fysieke inkoopbeurs showUP een sessie. Online groothandel Orderchamp organiseert dit evenement dat tot 5 augustus duurt. Deelname aan het evenement is gratis.

De Orderchamp-merken presenteren hun nieuwste collecties tijdens online webinars. Tijdens de live webinars is het mogelijk vragen te stellen. Een aantal bekende Home & Living en Kitchen merken zoals Yoshiko Home, Zenza Home, OnsHus en Return to Sender staat op het programma. Voor een volledig overzicht, bekijk je hier de evenementpagina.

Met Return To Sender doen wij enthousiast mee en geven wij een collectiepresentatie. Wij geloven dat er in de toekomst nog meer focus ligt op online aanwezigheid van merken. Wij vinden het onwijs leuk dat Orderchamp hierin meedenkt!” – aldus Daphne, Sales Manager van Return to Sender.

Naast de hierboven genoemde merken, presenteren ook Liz & Jack, Abodee, Urban Cotton (Engels), Kywie, Dutch Delight, Wooden Amsterdam, Kop Op, Kotai Kitchen (Engels), Garden State Candles (Engels) en HANforum (Engels) hun nieuwe collecties tijdens een live webinar.

Expert presentaties
Ook omnichannel expert Lightspeed en partner showUP geven een inspirerende en informatieve online webinar. Lightspeed zal toelichten hoe je als retailer een succesvolle omnichannel business runt. showUP werkt samen met Kirsten Jassies, de social media guru. Kirsten presenteert haar visie op het gebruik van social media voor je (web)winkel.
Tot slot kleuren retail en interieurspecialisten Souraya Hassan (Binti Home) en Carin Frijters (CF retail) het programma. Souraya is eigenares van het interieur platform Binti Home. Hier deelt ze persoonlijk al haar kennis, expertise én inspiratie op het gebied van interieur, inrichten en (brand) styling. Retail expert Carin Frijters geeft lezingen, trainingen en mastercourses over retail- en consumententrends en de praktische vertaling ervan naar de winkelvloer. Carin is daarnaast initiator van platform RetailTheater en voorzitter van BNS Crisp, de beroepsvereniging Nederlandse stylisten.

Nieuwe collecties inkopen
Voorafgaand, tijdens en na de online sessies, kunnen retailers meer dan 100 nieuwe collecties bekijken op de online groothandel Orderchamp. Alle producten zijn leverbaar uit voorraad van de merken en kunnen online worden ingekocht via de ‘storefronts’ van de merken. De hele week zullen speciale collecties extra aandacht krijgen om ervoor te zorgen dat retailers optimaal kunnen inkopen tijdens het aankomende inkoopseizoen.

Meer weten? Bezoek de Digital Fair website of ga naar Orderchamp.com.

Foto onder: Souraya Hassan