Van exposanten vernamen wij al dat het eraan zat te komen: het afgelasten van de aanstaande editie van Trendz in Gorinchem. De kogel is door de kerk. De organisatie focust zich op de najaarseditie van deze home deco vakbeurs.

De organisatie: ”De komende editie van Trendz die gepland stond op 10, 11 en 12 januari 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 22, 23 en 24 augustus 2021. Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met haar exposanten besloten.”

“Wij merkten in de afgelopen periode dat steeds meer exposanten zich zorgen maakten over hun deelname vanwege de corona-ontwikkelingen. Het is onze taak om te luisteren naar de branche en met hen mee te denken. Om die reden hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten ten aanzien van de doorgang van Trendz op de huidige datum, of te verplaatsen naar een later moment. Het blijkt dat een grote meerderheid er toch voor kiest om hun deelname door te schuiven naar het najaar. In goed overleg is daarom besloten de beurs te verplaatsen”, verklaart Mascha de Bruin namens Trendz.

Sinds de corona-uitbraak in maart is beursorganisator Easyfairs aan de slag gegaan om beurzen op een veilige en verantwoorde wijze door te laten gaan. Sinds de zomer geeft de overheid hier ook toestemming voor. In september ging de editie van Trendz dan ook door. Het was een kleinere editie dan men gewend was, maar de beurs is volens de organisatie voor zowel exposanten als bezoekers succesvol geweest. Desondanks veranderde het sentiment in de afgelopen periode onder exposanten ten aanzien van de voorjaarseditie, vanwege de recente corona-ontwikkelingen. De Bruin: “Daar hebben wij alle begrip voor. Daarom zijn wij ook samen op zoek gegaan naar een passende oplossing en die hebben we gevonden door deze editie te verplaatsen naar augustus 2021. Het is een teleurstelling dat de beurs niet door kan gaan, maar het is op dit moment de enige juiste beslissing. Wij hopen op het begrip van alle betrokkenen.”

“Wij kijken met veel vertrouwen uit naar 22, 23 en 24 augustus 2021. Alle gezondheids- en veiligheidsprotocollen voor Evenementenhal Gorinchem zijn dit najaar met succes geauditeerd door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle en certificering. Wij doen er alles aan om een veilig event te creëren waar de branche elkaar op een verantwoorde manier kan ontmoeten en inkopen doen. Laat augustus 2021 maar komen!”, besluit De Bruin.

Voor meer informatie: www.trendzvakbeurzen.nl.