Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een vooraanstaande partner uit de home deco business in de sierteeltsector. Samen zullen zij het voormalige FloriWorld gebouw op het terrein van Royal FloraHolland in Aalsmeer compleet transformeren. Het nieuwe FloriWorld Trade & Event Center belooft een sprankelende toevoeging te worden aan de regio. De prominente locatie is belangrijk voor handel en evenementen, eert het erfgoed van de sierteeltsector en omarmt een nieuwe visie voor de toekomst.

Het oorspronkelijke FloriWorld gebouw, dat werd gerealiseerd in 2020, zal een totale metamorfose ondergaan en een glansrijke comeback maken als een dynamisch handels- en evenementencentrum. FloriWorld Trade & Event Center zal gekenmerkt worden door de moderne en veelzijdige aspecten die de branche weerspiegelen.

FloriWorld zal een scala aan faciliteiten bieden, waaronder ruimtes voor exposanten in de home deco sector, diverse horecagelegenheden en een veelzijdige evenementenruime die plaats biedt aan grote groepen. Het vernieuwde FloriWorld zal innovatie en creativiteit uitstralen, die de sierteeltsector representeert.

“Wij zijn verheugd om het FloriWorld Trade & Event Center tot leven te brengen op deze iconische locatie.”, aldus Nes Vastgoed “Dit project belooft een opwindende ontmoetingsplaats te worden voor professionals uit de sierteeltindustrie en de home deco sector, waar ideeën worden uitgewisseld, relaties worden opgebouwd en producten rechtstreeks bij de importeur kunnen worden ingekocht.”, aldus Nes Vastgoed.