In juni vindt een uniek pop-upevent plaats. Hiervoor werkt Present Time samen met Light & Living voor de presentatie van vier verschillende merken. Denk hierbij aan Karlsson klokken, Leitmotiv klein meubilair en verlichting en natuurlijk mogen de woonaccessoires van Present Time en de collectie van Light & Living zelf niet ontbreken.

Alle favoriete items hebben een eigen plekje gekregen in de showroom. Hier vind je nieuwe en verrassende items en huidige bestsellers.

De showroom heeft voor Light & Living ongeveer achttien thema’s en de complete showroom wordt getoond. Voor Present Time is een plek gecreëerd om de highlights van huidig en nieuw te laten zien. Hierbij kunnen de klanten bij beide bedrijven een kijkje in de keuken nemen.

Light & Living Group Europe heeft in 2020 Parlane aan haar portfolio toegevoegd en in 2021 het merk Present time. Ook is Its’about RoMi de afgelopen maand ook aan de club toegevoegd.

Het pop-upevent vindt plaats van 7 t/m 26 juni in de showroom van Light & Living. Extra dagen om langs te komen zijn ingepland op zondag 12 en 19 juni. Jouw afspraak inplannen kan hier.

Evenementlocatie:
Light & Living, ‘s Gravendijkseweg 8, Noordwijk