Morres heeft een pop-upstore in een creatieve en inspirerende omgeving geopend bij de Verbeke Foundation in België. Deze locatie is een begrip op het gebied van kunst en cultuur. Zo heeft de woonwinkel tijdelijk een verrassend en origineel onderkomen gevonden in Kemzeke. Morres is op deze manier optimaal bereikbaar voor de Belgische klanten. De pop-upstore is 7 dagen op 7 open, alleen op afspraak.  In de tijdelijke winkel vinden bezoekers de nieuwste interieurtrends van 2021 op het gebied van wonen en slapen. Hiervoor werkt Morres samen met de bekende Belgische interieurarchitect Bart Appeltans.

Persoonlijk gesprek
In de pop-upstore worden klanten warm ontvangen en kunnen zij rekenen op een persoonlijk adviesgesprek. Advies à la carte met andere woorden. Willen de klanten toch liever wachten totdat Morres in Hulst weer open is, dan kan dat, want de uitzonderlijke solden condities gelden ook de hele maand februari.

Kunstlocatie
De Verbeke Foundation is een locatie waar kunst op een originele manier aan bod komt. De Foundation laat een eigen collectie kunstwerken zien, maar organiseert ook tijdelijke tentoonstellingen van hedendaagse kunst. Bij elk bezoek is er dus iets nieuws te zien. Kunstenaars werken ook terwijl bezoekers toekijken, zodat ze een blik achter de schermen van het creatieve proces krijgen. Alle bezoekers aan de Morres pop-upstore krijgen gratis toegang tot de tentoonstellingen.

Wie is Bart Appeltans?
Interieurgoeroe Bart Appeltans heeft met zijn creativiteit en originele aanpak van het interieur een frisse wind laten waaien door heel wat interieurs. Met zijn persoonlijk gebruik van kleuren, materialen en vormen ontwikkelde hij een unieke kijk op het wonen van vandaag en morgen. Bart Appeltans: “Het is voor mij een heerlijke uitdaging om mijn visie op wonen en woontrends nu ondergebracht te zien in zo’n inspirerende en creatieve omgeving.”