Vanwege de onzekerheden in verband met de tweede golf van het coronavirus heeft de Messe Frankfurt besloten haar drie voor het begin van het jaar geplande beurzen voor consumptiegoederen – Ambiente, Christmasworld en Paperworld – samen te voegen tot één evenement: de International Consumer Goods Show.

Deze beurs zal van 17 tot 20 april 2021 in Frankfurt worden gehouden. Voor dit ‘hybride’ evenement biedt de organisator all-inclusive pakketten aan voor het bestellen van stands ‘in coronavirus modus’, en een digitaal platform voor het maken van gerichte zakelijke contacten en eventuele online bestellingen.

“Het belangrijkste voor ons is om in de eerste helft van het jaar weer zakelijke bijeenkomsten mogelijk te maken en een betrouwbare partner voor onze klanten te zijn. Dankzij ons uitgebreide veiligheidsconcept is echte handel op het beursterrein mogelijk. De Digitale Dagen bieden een aanvullende virtuele handel. Dit is mogelijk dankzij geavanceerde technologie die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie om vraag en aanbod precies op elkaar af te stemmen”, zegt Nicolette Neumann, President van Ambiente bij Messe Frankfurt Exhibition GmbH.