De vertrouwde beurs Intirio en de nieuwkomer TrendZ Belgium komen met een volledig aanbod voor de hele interieurmarkt.Op 27, 28 en 29 januari 2019 is het Gentse Flanders Expo het toneel van een allesomvattend interieurgebeuren. Alle sectoren zullen vertegenwoordigd zijn, met een productgamma voor zowel de detailhandel als projectmarkt. Het aansluitende Interieurdecoratie Congres zorgt voor extra informatie en duiding.

Intirio: High end
Intirio houdt de vinger aan de pols, en reageert dan ook enthousiast op het signaal van de markt: een ontmoetingsplek voor interieurspecialisten moet wel degelijk een jaarlijks gebeuren zijn. Eind januari 2019 zal Intirio dus terug zijn van nooit weggeweest. Met een selectief, high-end aanbod voor de retail- en de projectmarkt van de Benelux. Het aanbod is geconcentreerd rond raam-, wand-, meubel- en vloerbekleding.

Het grondplan en de standenopbouw werden grondig herdacht en dat heeft nu al zijn vruchten afgeworpen. Belangrijke namen zijn op het appel: Arte, Romo, Designersguild, Elitis, Casamance, Masureel, Orac, Ado, Interstil, Gerster, Silvera, Prestigious… maar ook B&C België, Moduleo, Aristide,….

TrendZ Belgium
Om het aanbod volledig te maken voor iedere interieurspecialist, komt er in 2019 voor het eerst tegelijkertijd en op dezelfde locatie een nieuw B2B event, namelijk TrendZ Belgium.
TrendZ zorgt voor een up-to-date aanbod Living & Lifestyle producten, met focus op de Belgische markt. Het aanbod van TrendZ vult het Intirio productgamma aan met interieurdecoratie, bed-, bad- en tafellinnen, bloem- en tuindecoratie, home accessoires, fragrances, verlichting, kleinmeubel, seasonal decoration, gifts & gadgets, lifestyle, fashion accessoires, …

Synergie
De kracht van de combinatie van beide beurzen ligt in hun synergie. Ze zijn volledig complementair. Ze hebben elk een eigen specifiek productaanbod maar spreken samen een breed publiek van interieurretailers en decoratieprofessionals aan. Intirio en TrendZ delen een gezamenlijke ingang en éénzelfde trendplatform. Zoals al de gewoonte was bij Intirio wordt deze inspiratiezone ingericht, nu met producten van zowel TrendZ als Intirio exposanten.

Interieurdecoratie Congres
Intirio en TrendZ krijgen nog meer impact door het samenvallen met het Interieurdecoratie Congres. Op maandag 28 januari is er een thema voorzien voor de retailer en op dinsdag 29 januari komt er een seminarie voor de interieurarchitecten, telkens van 9u tot 11u. Op die manier kan de bezoeker geïnformeerd en geënthousiasmeerd aan zijn beursbezoek beginnen.

In de aanloop naar een succesvol 2019 vormen Intirio, TrendZ Belgium en het Interieurdecoratie Congres HET niet te missen inkoopmoment voor de interieurprofessional.