De herfst komt eraan! Tijd om de warmte in huis weer op te zoeken en je te omringen door sfeervolle kleuren. Het Deense designmerk Eva Solo heeft haar bestsellers dit najaar ook weer in nieuwe kleuren gehuld: Cactus green en Rose quartz.  Ze vormen niet alleen een perfecte match met elkaar, maar combineren ook prima met allerlei andere tinten.

Met de delicate kleur Cactus green effent Eva Solo de weg om de verfrissende kleuren en de energie van de natuur in huis te halen. De kleur is met zijn palet van grijsgroene tinten makkelijk te mixen en matchen met andere items. Het past natuurlijk bij de rest van het huis en voegt op discrete wijze een vleugje stijl toe.

Een andere trendkleur van de Eva Solo klassiekers is Rose quartz. Deze kleur geeft het huis een heerlijk gevoel van comfort en welzijn. Voor degenen die dit gevoel graag meenemen onderweg, is de To go collectie ook in deze kleur verkrijgbaar.

Je vindt het merk Eva Solo bij TTP Concepts. Dit is een groothandel met bekende merken op het gebied van lifestyle, design, kids, koken, bakken en tafelen.