De wervelwind van voorjaarsbeurzen is gaan liggen. Tijd om even een pas op de plaats te nemen en te kijken wat we eigenlijk hebben gezien op deze belangrijke inkoopmomenten. We doen in deze nieuwe uitgave verslag van dé beurzen op home deco gebied: Ambiente Frankfurt, TrendZ, Maison et Objet, ShowUp en de Woonindustrie.

Maar niet alle beurzen zijn geweest. In de Woonindustrie kun je op 10 en 11 maart nog meer inspiratie op doen. Dan vindt in de beursfabriek (onderdeel van de Woonindustrie) Spotlight plaats. Je kunt er terecht voor de branches gedekte tafel, huishoudelijke artikelen, woonaccessoires, gifts, fashion, design artikelen, lifestyle producten en meer. Hierover lees je alles in de nieuwe editie.

In Utrecht werkt de Trade Mart aan een mooi event voor de woonbranche. Zowel binnen als buiten de Trade Mart in Utrecht wordt hard gewerkt aan vernieuwing. Buiten is er een nieuwe ondergrondse parkeergarage en een splinternieuw Jaarbeursplein. Binnen wordt alles uit de kast gehaald om de beurs weer allure te geven. Om dit alles te benadrukken heten de voor- en najaarsbeurs tegenwoordig: Retailbeurs. Ook dit evenement vindt plaats op 10, 11 en 12 maart. Qua locatie prima te combineren met eerder genoemde beurs in Nieuwegein.

Buiten de beurzen kun je lezen over het nieuwe merk Earthware (zie coverfoto). Daarbij zijn we op bezoek geweest bij Somerset House country lifestyle. Met de slogan ‘kom binnen als u graag buiten bent’ nodigt Somerset House country lifestyle klanten uit om te komen proeven van het echte landelijk leven. Dit en nog veel meer in Home Deco Business Magazine #1. Ben je nog geen abonnee?  Vraag hieronder je abonnement aan!

ABONNEREN

Soort Abonnement

nieuwsbrief

Ander emailadres

3 + 10 =